Közösségért

KULTIK a közösségért

A KULTIK, mozi hálózatként, alapítása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a felelősen vegyen részt a közösség életében, nemcsak felelősséget érez, de részt is vállal környezete, jelenéért, jövőjéért.  

A KULTIK mozik évente több alkalommal teszik lehetővé, hogy azok is átélhessék a mozi varázslatos élményét, akik év közben valamilyen akadályoztatásuk miatt ezt nem tehetik meg. Támogatási rendszerünknek köszönhetően egész évben, több szervezetet, alapítványt, kezdeményezést tudunk támogatni. Rendszeresen szervezünk olyan eseményeket, mellyel a közösségért együtt teszünk, véradásszervezéssel, gyermek szórakoztatásával stb.

A KULTIK Magyarország második legnagyobb mozi hálózataként feladata, hogy fenntartható módon bánjon a természet, és környezetünk erőforrásaival. Éppen ezért moziijainkban szelektíven gyűjtjük a szemetet, büfénkben, papír és PLA minősítésű szívószálat használunk, odafigyelünk, hogy csak a szükséges energia erőforrásokat használjuk.

A KULTIK mozi hálózat elkötelezett a kultúra támogatása mellett. Műsorkínálatunkban rendszeresen lehetőséget biztosítunk a helyi filmeknek, dokumentumfilmeknek stb. Folyamatosan műsorra tűzünk art (olyan filmeket mely művészi értékével hozzájárul a magyar, az európai és az egyetemes audiovizuális kultúra fejlődéséhez, vagy amelyet a bizottság oktatási vagy kulturális szempontból jelentősnek, magas művészi színvonalúnak ítél) besorolású filmeket. Mindemellett moziijainkban számos olyan eseményt szervezünk, mely a helyi kultúra, szellemiség továbbvitelét segíti. 

A KULTIK mozihálózat fontosnak tartja, hogy munkatársai számára is kiváló kellemes, szórakoztató, megbízható munkahelyi körülményeket teremtsen.