Movies

Jurassic World Dominion

action, adventure, sci-fi (12)

Four years after the destruction of Isla Nublar, dinosaurs now live--and hunt--alongside humans all over the world. This fragile balance will reshape the future and determine, once and for all, whether human beings are to remain the apex predators on a planet they now share with history's most fearsome creatures in a new Era.

Details

Super-héros malgré lui

action, comedy (16)

A struggling actor who seems doomed to lead the life of a loser. When finally gets a lead role as a superhero named "Badman," he feels like everything is possible but fate strikes again.

Details

Minions: The Rise of Gru

adventure, animation, family (12)

The untold story of one twelve-year-old's dream to become the world's greatest supervillain.

Details

Ammonite

biography, drama, romance (18)

1840s England, acclaimed but overlooked fossil hunter Mary Anning and a young woman sent to convalesce by the sea develop an intense relationship, altering both of their lives forever.

Details

Elvis

biography, drama, music (12)

From his childhood in Tupelo, Mississippi to his rise to stardom starting in Memphis, Tennessee and his conquering of Las Vegas, Nevada, Elvis Presley becomes the first rock 'n roll star and changes the world with his music.

Details

Lightyear

adventure, animation, family (12)

The story of Buzz Lightyear and his adventures to infinity and beyond.

Details

Top Gun: Maverick

action, drama (12)

After more than thirty years of service as one of the Navy's top aviators, Pete Mitchell is where he belongs, pushing the envelope as a courageous test pilot and dodging the advancement in rank that would ground him.

Details

Le trésor du petit Nicolas

comedy, family (6)

What Nicholas (9) loves most is playing with his gang of middle school pals, The Invincibles. Adorable, yet mischievous, they have all sorts of adventures together and life could not be funnier. So when his dad gets promoted and announces that the family is relocating to the South of France, his world falls apart. Little Nicholas cannot live without his friends.

Details

Sound of Metal

drama, music (16)

A heavy-metal drummer's life is thrown into freefall when he begins to lose his hearing.

Details

Thor: Love and Thunder

action, adventure, fantasy (12)

Thor enlists the help of Valkyrie, Korg and ex-girlfriend Jane Foster to fight Gorr the God Butcher, who intends to make the gods extinct.

Details

Bogyó és Babóca 4. - Tündérkártyák

(0)

A Bogyó és Babóca rajzfilm-sorozat negyedik részében a csigafiú és a katicalány új kalandokon keresztül fedezi fel a világot. Kiderül, kinek gyűjtötte a tengerparton a legszebb kagylókat Ugri és Szellő, hogyan jut el egyedül a tücsök koncertjére a kerekesszékes Holdbogár, vagy hogy mi sül ki abból, ha a kicsiknek és nagyoknak együtt kell focizniuk. A Bogyó rajza című történet arra világít rá, hogy amit valaki csúnyának tart, azt más szépnek láthatja, míg a Buborék és a Tündérkártya epizód az óvodások közti konfliktusok feloldására mutat példát.

Details

Sonic the Hedgehog 2

action, animation, fantasy (12)

When the manic Dr Robotnik returns to Earth with a new ally, Knuckles the Echidna, Sonic and his new friend Tails is all that stands in their way.

Details

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

action, fantasy, horror (16)

Dr. Stephen Strange casts a forbidden spell that opens the doorway to the multiverse, including a alternate versions of himself, whose threat to humanity is too great for the combined forces of Strange, Wong, and Wanda Maximoff.

Details

The Black Phone

drama, horror (16)

After being abducted by a child killer and locked in a soundproof basement, a 13-year-old boy starts receiving calls on a disconnected phone from the killer's previous victims.

Details

Egy mindenkiért

documentary (6)

Az Egy Mindenkiért egy kreatív dokumentumfilm, amely játékfilmes sűrűséggel meséli el egy nagyszabású karrier kulcsfontosságú periódusát, akcióközelből rajzolja meg a történelem egyik legnagyobb vívójának arcképét. A film bemutatja az ötkarikás sikersztori mögött álló komplex személyiséget, a néző megérezheti, miért lesz valaki egy a sokmillió közül, mik azok a tényezők, amik a világ tetejére repítik. Exkluzív élsportolói és magánéleti szituációkban találkozhatnak a nézők Áronnal. Nyomon követjük, amint megházasodik, ahogy leadja a diplomáját két asszó között, elmélyedünk családi videó- és fotóalbumában, ahonnan valóságos kincsek kerülnek elő gyerekkoráról. Győz, veszít, szenved, majd újra és újra felülkerekedik önmagán... Láthatják a nézők, ahogy a felesége, Betti vigasztalja egy megrázó vereség után, és azt is, amikor egy hősiesen kiharcolt aranyérem után önfeledten dobálják fel a páston a csapattársak. Muhi András Pires rendező - akivel a labdarúgó válogatottról szóló Magyar csapat – még 50 perc (2016) c. dokumentumfilmje kapcsán találkozhattak a nézők - 5 év alatt, több mint 100 forgatási napon át, közel 600 óra nyersanyagot forgatott a kulisszák mögött Áronnal és a magyar kardválogatottal. Soha nem volt rá példa a sport- és a filmtörténetben, hogy egy olimpiai bajnokot a teljes ötkarikás cikluson át kövessen egy stáb. Mint ahogy arra sem, hogy valaki háromszoros egyéni olimpiai bajnok legyen kardvívásban. Áron ezért küzd nap mint nap, immár 5 éve, ezt az időszakot öleli fel az EGY MINDENKIÉRT.

Details

Tisdagsklubben

comedy, drama, romance (16)

A sudden change forces Karin to re-evaluate her life. With the help of friends, food and passion she refuses to accept that life has an expiration date and takes the second chance she is given.

Details

Boszorkányház

Mystery, comedy, drama (12)

Egy dokumentumfilmes igazi kincsre bukkan: öt boszorkány él egy rózsadombi villában. A velük forgató stáb bepillantást nyer a titokban működő kommuna mindennapjaiba, ahol meglepő és vicces helyzetekben ütközik a modern fővárosi élet az évszázados hagyományokkal. De a filmesek eközben felfedeznek valami még értékesebbet: a halandóság értékét a halhatatlanok világában. Magambál 700 éves boszorkány, és elege van az öröklétből. Életének lezárásához veszélyes beavatkozásra lenne szükség, amire a regionális boszorkánytanács megtagadja az engedélyt. Magambál „családja”, a budapesti Fillér utcában élő boszorkánykommuna tagjai közös akcióba kezdenek. A 448 éves természetvédő Tenke, a 320 éves férfiboszorkány-aktivista Rázsoly, a nimfomániája miatt elátkozott Luca, és a zöldfülű boszorkánytanonc Nina a szabályokat megkerülve, őrült és illegális varázslatokat vetnek be, hogy megpróbálják megszabadítani öreganyjukat az örök élet „átkától”. A film elgondolkodtat az örök életről, elmúlásról, szerelemről, miközben meglepő és vicces helyzetekben ütközteti a modern fővárosi életet az évszázados hagyományokkal.

Details